Magunkról

Tudjon meg többet vállalkozásunkról

Magunkról

Miért érdemes minket választani?

Célunk, hogy minden ügyfelünk tevékenységét az alkalmazott informatika támogassa, illetve előremutató megoldásokkal, folyamatos tanácsadással fejlesztéseiket segítsük. A COMPGATE Kft. mögött rejlő tudás és gyakorlati tapasztalat, garancia a magas szintű szolgáltatásra. Kereskedelmi politikánkat a szolid üzleti magatartás jellemzi, mely keretein belül nem mindig a legújabb, legfrissebb szoftver megoldásokat szállítjuk, hanem a kiforrott, stabil környezetet ajánljuk, és az Önök igényei szerint dokumentáljuk. Minden esetben fontolóra vesszük az OpenSource termékek kihasználási lehetőségeit is. Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink hosszútávú megoldásaira, így minden esetben a HelpfprDesk webes helpdesk szoftver használatát javasoljuk. Ilyen megoldásokkal soha nem látott kontroll és hatékonyság jellemezheti vállalatát.

Ezekkel a megoldásokkal a legbiztosabb, legstabilabb és legjobb rendszert hozhatjuk létre.

image-placeholder.jpg
image-placeholder.png
flora.png

Megoldások az Ön üzletének

Hogyan tudom hogy szükségem lehet a HelpforDesk rendszerre?

Amennyiben centralizált, egyszerű és hatékony megoldást szeretne vállalatán belüli problémák kezelésére, Önnek olyan helpdesk rendszerre van szüksége, mely nem csak informatiaki területeken bizonyított.

Hogyan segíthet egy helpdesk rendszer?

Helpdesk szoftverünk segítségével rendkívül hatékonyan és kényelmesen követheti minden munkafolyamatát, SLA szintű ügyintézéseket és ügyfélkiszolgálást valósíthat meg.

Hogyan tudom bevezetni a HelpforDesk rendszert?

Egyszerű regisztrációt követően, akár azonnal is elkezdheti a Helpfordesk rendszer használatát.

Legtöbb megkeresésünk

Webdesk rendszer bevezetése helpfordesk segítségével
IT audit tanácsadás
Rendszer felmérés
IT biztonsági szabályzat
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo